Tuesday, January 27, 2015

5 Ways How to Wear a Black Shirt with Puffy Shoulders

Dobré ráno,

dnes pro Vás mám černou košili s trošku "přifouklými rukávy v ramenou a  se vzorem drobných kotev v bílé barvě. Košile je překvapivě dobře kombinovatelná a lze ji nosit ke kalhotám, k sukni i pod šaty. Jen se podívejte :)

Good morning,

today I will show you the black shirt with slightly "pumped up" shoulders and with small white anchors pattern. It is surprisingly easy to combine this shirt and it ca be worn with jeans, skirt or dress. Let's check it :)


1. kombinace - prostě jednoduše

Ležérně nezastrčená košile v kombinaci se slim fit džíny a černými botami s podpatky vytvoří dojem trochu delších nohou, než ve skutečnosti mám. Takovouto jednoduchou kombinaci je nutno trochu "okořenit", aby nepůsobila příliš fádně - proto jsem zvolila černé korále uvázané na uzel - trochu jako kravata, ale na holém krku. Náušnice stačí malé, aby se "netloukly" se zbytkem a vintage psaníčko, které je dost velké, aby se do něj vešlo to nejnutnější, ale působí minimalisticky a tím ladí s outfitem. 

1st combiantion - keep it simple

Untucked shirt, slim fit jeans and black heels make my legs to look a bit longer than they are. Such a simple combination needs to spice up a bit, thus I wore these long beads with a knot on a bare neck - it slightly reminds a tie. Small earrings are fine as they don't  "fight" with the necklace as same as the small vintage purse.





2. kombinace - pro chladné dny

Takhle můžete v zimě parádně využít jednoduché černé letní šaty a zde najdete další příklady  jejich skombinování. Díky šatům je kombinace trochu víc dívčí, bylo ale nutné rozbít onu velkou černou plochu - proto jsem zvolila modré punčochy a především ladící pásek od svetru zavázaný na mašli - ke zjemnění přísné černé barvy. Pokud bych použila například růžovou kombinaci punčoch a pásku, mohlo byto celé působit až moc sladce. I když to asi jen tak nevyzkouším, ty nemám. Máte někdo růžové punčochy?

2nd combination - for cold days

This is a great way how to wear a simple black summer dress in the winter  and here you can find more examples. Thanks to the dress the combination looks a bit more girly, but still it creates a huge block of black color, thus  I wore the blue stockings and matched them with the blue cardigan belt which I tied as a bow. I guess if I would were pink stockings and belt instead of the blue one it would be too sweet for me. But I can't try it - I don't have them. Do you?




3. kombinace - červená na černé

Kombinace černé košile, černých legín a černých kozaček dala vyniknout této veselé sukni značky Smash, bez toho, že by vypadala přeplácaně. To je to co mne občas trochu rozčiluje na těchto značkách, jako je Smash nebo Desigual - někdy je všeho moc. Mám je ráda, dělají pěkné a veselé věci, ale vzít si sukni i triko najedno by občas bylo moc. Ke všemu černá zeštíhluje a černé legíny v černých kozačkách prodlužují nohy - další plusy této kombinace :) Tenhle kombinační trik lze tedy využít pro jakoukoliv výraznější sukni.

3rd combiantoin - red on black

The combination of black shirt, black leggings and black boots let the red Smash skirt to stand out without looking "cluttered". That's something what annoys me sometimes with brand like Smash or Desigual - they produce great things, but wearing the top and skirt from these brands at the same time would be just too much. And as color black makes you look thinner and the black leggings with black boots and heels make you legs appear longer it is a big plus :) This combination trick works great for any bold skirt.


4. kombinace elegantní a trochu "holčičí"

Kombinace černé a šedé barvy bude vždy působit elegantně, občas ale trochu smutně. Onu smutnou notu ale trochu nabourává dívčí styl této vlněné sukně a to především díky překládané spodní části a roztomilé mašli. Tento dojem ještě umocňují shrnovací kozačky bez podpatku (mimochodem znovu - černé legíny v černých kozačkách... dál už to znáte). Outfit jsem doplnila svou oblíbenou taškou se zlatými puntíky a k nim ladícími náušnicemi.

4th cmobination

Black and grey always create an elegant combination. However it can feel kind of gloomy. But here is this feeling disturbed by the girly woolen skirt - especially thanks to the cute bow. This is finished by the loose flat boots. BTW again you know - black leggings and black boots... I finished the outfit with my black handbag with golden dots and matching earrings. 



5. kombinace - přísná

U této kombinace jsem chtěla dosáhnout přísnějšího dojmu, abych si vyzkoušela, že tyto šaty nemusí vždy působit vesele, hravě, nebo roztomile, jako u ostatních kombinací. Opět jsem využila černo černou podkladovou kombinaci a pro podtržení přísného dojmu jsem zapla knoflíčky košile až nahoru a utáhla korále. Jen ten přísný pohled jsem si mohla odpustit - Igor Hnízdo v sukni :D

5th combination - strict

I tried to create a strict feeling with this outfit to prove that this dress doesn't have to be only cute or funny like in other combinations. I used the black on black base color combination again and to finish that strict look I buttoned the shirt up and tied the beaded necklace up. I could just drop that strict look :D


Tak doufám, že i dnešní kombinace pro Vás byly inspirativní a přeji Vám báječný den!

I hope that this post was inspiring and I wish you a great day!

KRISTÝNA

No comments:

Post a Comment