Wednesday, June 12, 2013

5 Ways How to Wear Beige Plaid Trousers


Ahojte!

K těmto kalhotům jsem přišla úplně náhodou – přinesla mi je mamka mého přítele, když se oteplilo a já sháněla nějaké kraťasy na práci na zahradě. Prý, že je nenosí a ať si je klidně ustřihnu O_O Tento návrh se mi při prvním pohledu hned nezdál a jakmile jsem si je oblékla, tak jsem ho zamítla – přišla mi to hrozná škoda, protože kalhoty se zdály být velmi pohodlné a kostičkovaný vzor se mi líbil. A protože se pak opět ochladilo, tak jsem následující dny prakticky nenosila nic jiného. Díky tomu se tedy můžete inspirovat několika kombinacemi:


Hello!

I got these trousers by accident – my boyfriend's mother bring them to me when it was hot outside and I was looking for some shorts to work in outside on the garden. She said she doesn't wear them and that I can cut them off. O_O I didn't like this offer much, and when I dress them up I immediately declined it as the trousers seemed very comfortable and I liked the pattern. And because the weather got bad again, I almost didn't wear anything else for several following days. Thanks to that you can get inspired by some combinations:





1. kombinace
S olivově zelenou ladí béžové kalhoty výborně. Tričko s řetízky přitahuje pozornost na horní část outfitu a krátká lněná bundička dává vyniknout pasu.

1st combination
The beige trousers go very well together with olive green color. The top with chains drags attention to the upper part of the outfit and the short linen jacket lets you show up the waist.






2. kombinace
S černou pánskou košilí působí outfit ležérně a uvolněně. Výhoda je, že takvou košili si ani nemusíte kupovat, stačí si ji vypůjčit od partnera ;)

2nd combination
With black mens shirt the trousers create a relaxed outfit. The advantage of this outfit is that you can borrow such a shirt from your partner ;)





3. kombinace
S modrým krátkým sáčkem a béžovým tílkem, zavřenými boty na podpatku a výraznými doplňky vypadají kalhoty zase úplně jinak.

3rd combination
With short navy blue blazer, beige top and heel shoes and bold accessories we got totally different outfit.






4.kombinace
Jednoduchá kombinace opakující barvu na kalhotách – béžová a černá. Jednoduchý, možná trochu maskulinnější outfit – I díky pánskému stylu bot.

4th combination
Simple combination repeating the color og trousers – black and white. Simple, maybe slightly masculine outfit – also thanks to the mens style shoes.





5.kombinace
V kombinaci s olivově zelenou podruhé, tentokrát však v podání velmi příjemných šatů na knoflíčky. I takto se dají takové šaty nosit :)


5th combination
In combination with olive green again, but this time with very comfortable silk button up dress. This is another way how to wear a this kind of dress :)









Mimochodem - krátké bundičky z prvího a čtvrtého outfitu jsem obě koupila v tomto obchodě :)
Tak co, rozhodla jsem se správně, nebo jsem ty kalhoty měla ustřihnout?

By the way – both of those short jackets from outfit 1 and 4 were bought in this shop :)
So what do you think? Have I done a right decision, or should I cut of the trousers?

2 comments: