Tuesday, February 25, 2014

Black and white and a hat


Dobrý večer všem,

dneska pro vás mám pár fotek outfitu, ve kterém jsem přišla na první focení s Thomasem. Ano to znamená, že se chystá další :) Mimochodem, to mne přivádí na otázku: Píšete za smajlíkem tečku? Nebo před smajlíkem? To by pak ale byl oddělený od věty, ke které se vztahuje... 

Good evening everybody,

today I have few pics of the outfit I wore when I came to the first photo session with Thomas for you. Yes, that means there is gonna be another session :) BTW that rises a question: Do you write a "dot" before or after a smiley? But if the dot would be first, than the smiley would not support the meaning of the sentence...




... ještě k těm smajlíkům (nebo usměváčkům? to zní poněkud infantilně.) Já nepíšu nic, to ale také vypadá prapodivně, kor když z toho editor občas udělá opravdového svisle umístěného smajlíka. Asi už je na čase, zařadit smajlíky do pravidel pravopisu ;-)
Nicméně předpokládám, že zde nejste kvůli pravopisu, takže k outfitu - je pohodlný, ležérní a řekla bych že lehce maskuliánní, což mi čas od času nevadí. Posuďte sami.


... regarding the smileys - I don't write the dot at all, but that looks weird too, especially when the editor  makes the written smiley to look properly (vertically oriented). I think the time has come to make smileys part of grammar rules ;-)
Anyway I guess you are not here because of the grammar rules but the outfit pics are what you came for. It is comfortable and slightly masculine outfit which I enjoy from time to time. See for yourself.



Džíny Levis, kabát Mango, klobouk Patrizia Pepe
Levis jeans, Mango coat and Patrizia Pepe hat

photo by elysthedog

No comments:

Post a Comment