Tuesday, March 11, 2014

4 ways how to wear beige plaid trousers



Nazdárek,

tak dnes pro vás má trochu "zachumlanější" verze mých kostkovaných kalhot, ke kterým jsem přišla jak slepý k houslím a které jse viděli již v tomto příspěvku. Doufám, že se následující kombinace budou líbit :)

Hello,

so today I have some warmer versions of my plaid trousers, which i got by an accident and which you could see in this post. I hope you will like the following combinations :)




1. kombinace
Jednoduchá a pohodlná kombinace kostkovaných kalhot, trička v cihlově červené barvě, černého svetříku a šedého šátku. 

1st combination
Easy and comfortable combination of plaid trousers, black cardigan and grey scarf.




2. kombinace
aneb lyžařská elegance ;) Dělá se tak, že si vezmete bílou košili, přes ní navlíknete bílou fleece mikinu, připnete zajímavou brož - ideálně se zimní tématikou, nebo vám, stejně jako mě, poslouží krásný bílý jelínek - a nazujete bílé terréní lodičky. Do mrazu to sice není, ale já si myslím, že příležitost si něvco takového obléci se vždy najde ;)

2nd combination
or ski elegance ;) And how to create this look? Take on a white shirt, take white fleece sweatshirt over it, pin on an interesting brooch - the winter themed one would be ideal, or you can use the white deer brooch as same as I did - and put on white pumps. Not the best outfit for the freezing weather, but I really like this combo and I think there is always an opportunity to wear something like this ;) 




3. kombinace
Zase jedna taková trochu pánská kombinace, především díky šedému Mango sáčku pánského střihu a polobotkám.

3rd combination
Again one of the slightly masculine combinations, especially thanks to grey Mango blazer and shoes.





4.kombinace
Šedé teplé pončo ladí k šedým Sasch botám, které na rozdíl od předchozích bot prodlužují nohy a také ladí k šedomodrému psaníčku.

4th combination
Grey warm poncho matches the grey Sasch shoes, which, unlike the previous shoes makes my legs appear longer and match my clutch.









Mějte se!
Have a great day!

No comments:

Post a Comment