Tuesday, May 13, 2014

4 ways how to wear loose mint jumper


Tento svetřík jsem si koupila v malém marockém obchodě v Bruselu jako takový experiment a musím říct, že mne příjemně překvapil svou kombinovatelností. Dá se nosit s různými druhy oblečení včetně sukní, ale nejlépe se hodí k džínům, souhlasíte?

I bought this jumper in a small Moroccan shop in Brussels as an experiment and to be honest it surprised me, as it is wearable with different kind of clothes including skirts, but it works the best with jeans. Do you agree?



Jak můžete vidět na následujících fotkách, tento odstín zelené dobře ladí s modrou (džíny), béžovou, bílou, šedou a dokonce i neonově žlutou barvou. Protože je hodně volný, kombinuji ho zásadně s úzkými (skinny) kalhotami, nebo s úzkou sukní, která ukáže nohy. Ve svetrech volných střihů tak vypáte nejlépe – když pod volným svetrem ukážete nohy :)

As you can see on following pictures, this shade of green goes well with blue (jeans), beige, white, gray and even neon yellow. As the jumper is wide I always combine it with skinny trousers, or with tight skirt to show off legs. This is the way how to look the best in loose/wide jumpers to show the legs :)



1.kombinace
Ideální na teplé jarní nebo chladnější letní dny, kdy v sukni by mi byla zima a ve svetru vedro. Svetřík je vzdušný, takže jako další vrstva příliš nehřeje a zároveň je trochu teplejší než zelené tílko samo o sobč. A široký výstřih nechává svůdně vykukovat rameno :)

1st combination
Great for warm spring or colder summer days, when I would feel too cold in skirt and too hot in regular jumper. This jumper is light, so it is not too hot in it and still it is a bit warmer than just the green top itself. And I like how the wide neckline lets the shoulder pop out :)





2.kombinace
Svetřík vypadá překvapivě dobře i v kombinaci s elegantní béžovou sukní (Tiffany Prod.) a béžovými Terra Plana lodičkami.

2nd combination
It looks surprisingly good in combination with the elegant beige skirt (Tiffany Prod.) and beige Terra Plana pumps. 






3. kombinace
Varianta pro chladnější dny s velkým šátkem a šedým trikem s dlouhým rukávem. Šátek s neonově žlutými detaily doplněný neonovou kabelkou oživuje konbinaci a vůbec je to příjemně živá barva, především pokud je pod mrakem a počasí tak trochu smutné.

3rd combination
Variation suitable for colder days thanks to the chunky scarf and long sleeve T-shirt in gray color. The neon yellow details on the scarf together with the neon yellow handbag brights up the outfit and it is an interesting color especially if you wear it when the sun is hidden and the weather is kind of sad.





4. kombinace
Elegantnější kombinace na méně horké letní dny. Je to také ideální způsob, jak unosit staší, trochu out kahoty s vysokým pasem, které se pod takový svetr hodí – nenechají totiž vykuvat špíčky ;-) Bílá v kombinaci s pískově béžovou působí letně.

4th combination
More elegant combination for the not so hot summer days. It is also a great way how to use your old a bit “out” high waist trousers as it looks good under the jumper and won't create the “muffin top” ;-) White in combination with beige is great summer combination.







Mějte se báječně!

Have a great day!



No comments:

Post a Comment