Thursday, November 6, 2014

5 ways how to wear a grey roxy skirt


Ahoj!

Tak dnes Vám ukáži 5 variací s touto Roxy sukní. Musím říct, že značka mne u této sukně opravdu překvapila, protože jsem zvyklá, že Roxy oblečení je sportovní a velmi barevné, což se o této sukni říct nedá. Ke všemu její barva a fakt, že je částečně vlněná ji dělá nenositelnou v teplejších měsících. Ale právě její decentnost z ní dělá tak variabilní kousek šatníku.

Hi! 

Today I will show you 5 variations of this Roxy skirt. I have to say that the brand surprised me as I am used to see only sporty colorful Roxy stuff and this skirt is nothing like that. Plus it's color and the fact it's partially made of wool makes it totally unsuitable during warm months. But thanks to it's decency it is so versatile piece of my wardrobe. 


1. kombinace - v odstínech šedé
V kombinaci s šedo-černým pruhovaným svetrem a vzorovanými černými punčochami, jejichž vzor vlastně opakuje pruhy na svetru. 

1st combination - in the shades of grey
In the combination with grey and black jumper and black stockings with it's stripped pattern which is kind of similar to the pattern on the jumper.






 2.kombinace
S topem podobné barvy, díky čemuž celek působí jako šaty. Top je v pase zúžený a zastrčený v sukni, což podtrhuje a zužuje pas ;) 

2nd combiantion
With the similar color top the combination looks like a dress. The top is narrower at the place of waist and tucked into, so it enhances the waist and can make it even narrower ;)




 3.kombinace
Barevná kombinace, ideální na chladnější jarní dny, kdy mě už nebaví nosit tlumené a šedé zimní barvy, ale na odhalené nohy je jěště zima. Celý outfit jsem ladila do umírněnějšího holčičího stylu, který zastupují bílé punčochy a roztomilá kabelka.


3rd combination
Colorful combination which is great for the cold spring days when I don't want to wear muted and grey winter colors, but the weather is still too cold to have bare legs. The white stockings and the sweet bag make the outfit girly and I tried not to overdo it.















4. kombinace
Jemnější a elegantnější kombinace s bílým  tričkem a černou šálou. Outfit je laděn to takového jemnějšího dívčího stylu. K němu jsem zvolila v tuto chvíli výrazným široký pásek, abych trochu oživila outfit a také aby byl pas a potažmo přechod trička a sukně lépe definován.

4th combination
Gentle combination with a white top and black scarf. The outfit meant as girly and I added an interesting wide belt not only to make the outfit more interesting but to define the waist line.



5. kombinace
Business casual outfit - ideální pro den v kanceláři (zde jsem ho měla na sobě během jedné výstavy, kde jsem pomáhala prezentovat společnost mého otce). Černé punčochy ladí s černým sáčkem, které outfitu dodává trochu toho "business looku", zatímco pruhované tričko a černobílý šátek dělají otfit trochu hravější. Tuto kombinaci bych si na důležitou obchodní schůzku nevzala, ale vzhledem k povaze této události to bylo ideální. 

5th combination
Business casual outfit - great for the day in the office (here I wore it during an industry show where I helped to present my dad's company). The black tights match the black blazer which adds a bit of a business look, but the stripped T-shirt and black and white scarf make the outfit a bit more playful. I would not wear this combination for an important business meeting, but for this occasion it was great.





No comments:

Post a Comment